VERZENDEN

Bij SYS verwerken we een order zo snel als mogelijk, waarbij we streven naar een spoedige en veilige verzending. Nadat de bestelling bij ons is verwerkt gaan we direct aan de slag. Elk werk wordt apart geproduceerd en daarna zal het pakket middels een track & trace code worden verzonden. Omdat het een groot en kostbaar product is, willen we het werk graag persoonlijk overhandigen. Daarom wordt er bij levering om een handtekening gevraagd en kan het ook alleen op jouw adres worden afgeleverd.

VERPAKKEN

Elk werk wordt apart geproduceerd na bestelling. We produceren met de uiterste zorg en controleren elk werk op erg veel punten. Wanneer het werk alle stappen van productie heeft doorlopen, verpakken we het zorgvuldig zodat het ook netjes aankomt.

 

 

LEVERTIJD

Omdat elk werk wordt geproduceerd na bestelling is de levertijd wellicht langer dan je gewend bent bij andere webshops. Je ontvangt echter een uniek stuk waarbij zorgvuldigheid van het grootste belang is. Dit geldt voor de productie maar ook voor de levering ervan. De levertijd van het werk is daarom ook maximaal 10 dagen, tenzij anders vermeld.