Akoestisch & gerecycled

Geluiddempend, stoer én gerecycled!

Goede akoestiek in huis, in kantoren en op andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress. Still Your Style Foto Art op vilt valt in zijn geheel in een uniek geanodiseerd aluminium frame. Akoestische panelen komen 2 cm van de ondergrond te hangen wat zorgt voor extra demping. En helemaal mooi, ze zijn gerecycled van spijkerbroeken! De vulling van deze panelen voldoet aan brandklasse B/S1/D0.

Alupanel Mat

Hard, stevig én mat!

Dankzij de harde toplaag en zijn design look is deze ondergrond favoriet bij Still Your Style. De afdruk van hoge kwaliteit, heeft een matte afwerking en past daardoor perfect in een modern interieur. Geen vervelende weerspiegeling op de afdruk door lichtinval in de ruimte met deze matte afwerking. Bedrukking van het beeld is op 3 mm dik materiaal en komt daarmee 1,2 cm van de wand. Deze versie wordt geleverd met een blind ophangframe aan de achterzijde bevestigd. Daarmee is dit werk direct op te hangen aan de wand!

Alupanel met glanzende toplaag

Luxueus, elegant, oersterk én glanzend!

Een glossy én krasbestendige toplaag! Deze afdruk van hoge kwaliteit, heeft een glanzende afwerking van hoge kwaliteit. Bedrukking van het beeld is op 3 mm dik materiaal en komt daarmee 1,2 cm van de wand. Deze versie wordt geleverd met een blind ophangframe aan de achterzijde bevestigd. Daarmee is dit werk direct op te hangen aan de wand!

Plexiglas

Luxueus, elegant én glanzend!

Plexiglas is lichter en duurzamer dan dubbel glas. De foto wordt gedrukt op 5 mm plexiglas en apart geleverd van het blind aluminium ophang frame. Deze is eenvoudig met bijgeleverde handleiding te bevestigen op de achterzijde van het werk. Het werk komt 18 mm van de wand.